## 50th annual Oktoberfest Race Weekend LaCrosse Fairgrounds Speedway Sunday afternoon, October 6, 2019 Tentative Schedule of Events (as of 6pm 10/5/19)

- 7:30 Charity Pancake Breakfast in Exhibition Hall until 11am
- 7:30 Pits Open/Registration Opens at Pit Gate
- 8:15 Drivers Meeting at Scale

## 8:30 Grandstands Open

- 9:00 Pumpkin Coloring Contest in Exhibition Hall
- 9:00 ARCA Midwest Tour Practice 20 min
- 9:20 Crossover
- 9:25 Big 8 Practice 10 min
- 9:35 Dash Practice 10 min
- 9:45 Mid-Am Practice 10 min
- 9:55 Crossover
- 10:00 ARCA Midwest Tour Qualifying (single car, 2 laps)
- 10:30 Crossover
- 10:35 Big 8 Qualifying (20 minutes ONLY)
- 10:55 Crossover
- 11:00 Dash Qualifying (15 minutes ONLY)
- 11:15 Crossover
- 11:20 Mid-Am Qualifying (10 minutes ONLY)
- 11:30 Crossover
- 11:35 602 Practice 10 min
- 11:45 Vintage Practice 10 min
- 11:55 Opening Ceremonies

## 12:00 Racing Begins

Big 8 Qualifying Feature #1	20 laps
Big 8 Qualifying Feature #2	20 laps
Cratetoberfest 602 Qualifying Heat	8 laps
Cratetoberfest 602 Qualifying Heat	8 laps
ARCA Midwest Tour Last Chance	15 laps
Dash Last Chance	10 laps
Big 8 'B' Feature	18 laps
Cratetoberfest 602 Feature	25 laps
Big 8 'A' Feature	38 laps
ARCA Midwest Tour Oktoberfest 200	200 laps
Vintage Feature	15 laps
Mid-Am Feature	30 laps
Dash Feature	20 laps

## \*\*\*NO HAULERS MAY LEAVE UNTIL EVENT IS COMPLETED\*\*\* \*\*\*Payout For All Divisions except ARCAMT available at Beer Stand after Races\*\*\*